GAMBAR DI FACEBOOK TIDAK BOLEH DI DELETE

korang percaya tak klau gmabr korang kat facebook tu tak lew hilang walaupon korang dah delete. tapi ape kene mengena ngan gmbar kat atas nie kan???? sebenearnye macam nie mark zuckerburerg nie (pengasasas facebuku nie x kan korang x kenal) adalah orang israel. die menggunakan facebuku ini adalah untuk meninjau pergerakan manusia di bumi nye… dengan berdasarkan :

1. maklumat peribadai korang yang korang tulis kat info profile

2. aktiviti seharian korang(pe yang korang post/share – melambangkan pekara yang korang buat)

3. GAMABR2 KORANG YG DI UPLOAD KN SETIAP HARI…

korang percaya tak yang gambr yang korang upload 2 x kan lew ilang dalam data facebook.. walaupon korang dah delete.

klau korang x percaya meh aku ajar korang macam mane aku buktikan kenyataan aku nie..

Cara – caranya :

1. pilih gambr yang korang nak delete tu.(tp jgn delet lg)

2. klik kanan kat gambar tu dan pilih save image as. (tp jgan tros klik save)

3. copy nama kat file name tu kat mana2 / biar kan skjap windows tu / buat step yg k4 bru buat step k3.

4.ok part yang pling penting skali.

– copy link nie :

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/isikan name file td.png

(format gambar tu korang bolew ubah ikot ske korang lah. jpg/png/gif)

cbe tgk gmbr yg korang delete tu ade lg kan…

contoh :

file name – 62450_1517231263867_1627073717_1243192_8144805

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ash2/62450_1517231263867_1627073717_1243192_8144805_a.jpg

SELAMAT MENCUBA… 🙂

    • anoymous
    • July 6th, 2011

    nak copy

  1. a’ar la.,betol2.,mmg jadi.,
    mohon share ye~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: